Over ons

Wij zijn Fresh-Dev

Wij zijn Fresh-Dev: online marketing specialisten die ondernemers en bedrijven helpen te groeien aan de hand van data, vanuit het hartje van Aalsmeer. We behalen resultaat voor onze opdrachtgevers door middel van het uitwerken van doordachte marketing strategieën, het bouwen van krachtige conversie gerichte websites, en het continue optimaliseren van onze producten en campagnes.

Gestart vanuit het werkveld

Op 11 november 2016 is Fresh-Dev opgericht door studiegenoten Jesse Lafeber en Davey van Putten. Vanuit de opleiding die ze gezamenlijk hebben gevolgd is het idee ontstaan om de opgedane kennis toe te passen in het werkveld, en met succes.

We deelden ons idee met familie en vrienden en zo ging het balletje rollen. Onze eerste opdrachtgever was een modezaak in Purmerend. We mochten een nieuwe website maken, maar kregen de vraag of we een officieel bedrijf waren. Dat was nog niet het geval.” En dus gingen zij diezelfde dag nog naar de Kamer van Koophandel waar hun bedrijf Fresh-Dev werd geboren.

Een team van online specialisten

Ons team bestaat uit verschillende jonge, gedreven specialisten. Zo hebben we voor elke divisie op het gebied van online marketing een specialist in huis. Denk hierbij aan digitale strategen, online marketeers/advertising specialisten, UI/UX designers en webdevelopers.

Met passie voor het vak helpen wij onze opdrachtgevers het volgende niveau te bereiken met hun onderneming. Hierbij gaan we doelgericht te werk, aan de hand van concrete doelstellingen en KPI’s.

Werkzaamheden op maat

Al ons werk wordt op maat uitgevoerd; we maken geen gebruik van kant-en-klare software of design oplossingen. Zo werken we op het gebied van webdevelopment met onze eigen frameworks binnen het WordPress systeem, waarmee we de perfecte combinatie bieden tussen eenvoudig beheer aan de voorzijde en de kracht van snelle, efficiënte codes aan de achterkant.

Persoonlijke samenwerkingen

We streven naar een betrouwbare, open en transparante samenwerking met al onze opdrachtgevers. Heldere, realistische doelen en afspraken, nauw contact voor het beste resultaat en open communicatie over waar onze tijd per onderdeel naar toe gaat. Een goede samenwerking rust immers op vertrouwen en een goed gevoel!

Benieuwd naar jouw online groeikansen?

Mooi! Maak dan direct gebruik van onze gratis strategie sessie, waarbij één van onze digitale strategen live met je meekijkt naar jouw online groeikansen. Geheel vrijblijvend.