Jouw website of webshop onder de loep genomen

Technische optimalisaties

We checken samen waar er op technisch vlak winst te behalen valt. Denk aan een korte laadtijd, efficiënte code, design verbeteringen en meer.

Content optimalisaties

Is de content goed ingericht op je website? Of valt er nog het één en ander te verbeteren qua teksten en beeldmateriaal?

Marketing voorstel

Een goede website is één. Maar bereik je ook daadwerkelijk potentiële klanten? We geven je een voorstel op het gebied van online marketing.

Onze succesvolle samenwerkingen

De mannen van FRESH-DEV hebben onze maatwerk websites gebouwd met uitgebreid pagina beheer. Wij zijn enorm tevreden! Een website van topkwaliteit. Met hun kennis en professionaliteit hebben ze ons meegenomen door het hele proces. Een eindresultaat waar wij echt onwijs trots op zijn! Het is geen kostenpost maar een investering. Een aanrader voor elke onderneming die online succes wil behalen.

Bruche – Content productie bureau

Wij hebben met diverse webdevelopers gewerkt, maar nog nooit zijn we zo tevreden geweest. Het maakt niet uit hoeveel wij de jongens uitdagen, zij weten het altijd te regelen en nemen vooral een adviserende rol tijdens het proces. FRESH-DEV, jullie zijn toppers!

Youcee

Blij om samen te mogen werken met de mannen van FRESH-DEV! Naast partners op het gebied van teksten en vertalingen, maak ik ook graag gebruik van hun kennis op het gebied van webdesign- en techniek. Op naar nog meer samenwerkingen!

Copycollab

Onze nieuwe website wordt met veel enthousiasme ontvangen. Wij willen FRESH-DEV nogmaals bedanken voor de snelle service, het prettige contact en het feit dat niets te gek is. Onze website ziet er, dankzij FRESH-DEV, geweldig uit.

Green World Mobility

Wij hebben een hele prettige, professionele samenwerking met FRESH-DEV. Ze denken goed mee, werken snel, geen vraag is teveel en ze zijn vriendelijk. Wij zijn erg blij met het resultaat. Twijfel niet en ga voor deze jongens!

Kapsalon BIBOB Mijdrecht

De mannen van FRESH-DEV hebben ons ontzettend goed geholpen met onze website. We zijn weer trots op onze website en kunnen voorlopig weer vooruit.

Klinkhamer Watersport Vinkeveen

Erg tevreden over de nieuwe website. Wij hebben de samenwerking met FRESH-DEV als zeer plezierig ervaren, en beiden partijen zijn blij met het eindresultaat!

Meubelstoffeerderij BOS

Vrijblijvende brainstormsessie

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.