Portfolio.

Een kleine greep uit ons opgeleverde werk.

Monac Media

Website

Voor het grafisch bureau Monac Media, die tevens een van onze partners is, hebben wij een gloednieuwe website gerealiseerd. De website draait om de portfolio items, die op de goed gevulde pagina met filters mooi tot hun recht komen.

Monac Media biedt verschillende diensten aan. Van drukwerk (huisstijl en productverpakkingen) tot fotografie, de heren van deze onderneming zijn van alle markten thuis als het gaat om zakelijke branding.

Sportfoto Amsterdam

Website

Voor het bedrijf Sportfoto Amsterdam hebben wij een complete website gerealiseerd, die door middel van verschillende modules handige functionaliteiten bevat. Onder andere fotoalbums en een bestelsysteem voor foto's zijn verwerkt in deze mobielvriendelijke website.

Kunnen vertellen waar je voor staat is mooi, maar hoe mooi is het als je het kunt laten zien? Zij helpen woorden overbodig maken. De emotie en toewijding die alle sporters gemeen hebben is waarvoor zij uit de veren komen. Sportfoto Amsterdam vindt dat sporters professionele vastlegging verdienen; ongeacht het niveau.

Taxi Mario

Website

Samen met Mario van Dam, de eigenaar van Taxi Mario, hebben wij gewerkt aan een nieuwe website voor de onderneming. Taxi Mario is begin 2018 gestart en heeft door middel van ons Online Starters Pakket een kickstart gemaakt op het internet.

Bij Taxi Mario staat klantvriendelijkheid voorop. Zij zorgen ervoor dat je jezelf op je gemak voelt wanneer je met hun reist. Daarnaast bieden zij, zonder overbodige kosten, extra's aan. Geen nacht- of weekend toeslagen, standaard een koud flesje water, moderne audioapparatuur met cd, airco, WIFI en een telefoon/laptop lader.

Meubelstoffeerderij BOS

Webapplicatie

Voor Meubelstoffeerderij BOS hebben wij onder andere een webapplicatie gerealiseerd. De webapplicatie bevat alle prijslijsten van de stofleveranciers van het bedrijf, die bekeken, toegevoegd aan aangepast kunnen worden in een online omgeving.

Een tweede leven voor jouw meubilair? Dan ben je bij meubelstoffeerderij Bos aan het juiste adres. Liefde voor het vak, het leveren van kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Al het werk wordt verricht met volledige toewijding en met hart voor het meubilair.

Sunrich Van Gogh

Website

Samen met Takii Europe BV en het Van Gogh Museum hebben wij een uitgebreide website gerealiseerd. We hebben samen de vorige reeds bestaande website voor hun product, de zonnebloem Sunrich Van Gogh, een nieuw uiterlijk gegeven .

Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om de zonnebloemen van Van Gogh in huis te halen. Deze verse bloemen worden als 'Sunrich - Van Gogh's Favorite' verkocht in een rustieke wikkel in een ontwerp naar Van Goghs werk of door de bloemist verwerkt tot een boeket.

Aifel BV

Website

Voor Orientrade BV hebben wij een website op maat gerealiseerd. De huisstijl van het bedrijf, waaronder de kleuren en patronen in de visitekaartjes, zijn door ons verwerkt in het design van de website.

Aifel BV is een specialist in het ontzorgen van opdrachtgevers op het gebied van vloerafwerking, in de breedste zin van het woord.

Viribus Unitis

Website

Voor muziekvereniging Viribus Unitis hebben wij een geheel nieuwe website gerealiseerd. De nieuwe website heeft een modern design gekregen, die wordt aangvuld met uitgebreide functionaliteiten, gekoppeld aan Facebook.

Muziekvereniging Viribus Unitis (Met vereende krachten) is opgericht in 1927. Langzaam maar zeker is de vereniging veranderd van een Wilnisse dorpsfanfare in een Rondeveense muziekvereniging met allure, welke niet meer is weg te denken uit de gemeente De Ronde Venen.

Orientrade BV

Website & Webapplicatie

Voor Orientrade BV hebben wij een uitgebreide website en webapplicatie gerealiseerd. Met de functionaliteiten voor productlijsten, voorraadlijsten en taalselecties hebben wij een op maat gemaakte online oplossing geleverd.

Orientrade BV kan voor jou de gehele in- en verkoop van tropische potplanten organiseren die wereldwijd ingekocht worden. De meeste inkoop geschiedt uit Midden Amerika (Costa Rica, Guatemala, Honduras) en Aziƫ (China, Taiwan), maar ook diverse andere landen doen zij aan.

Wijkraad Molenwijk

Website

Voor de Wijkraad Molenwijk uit Haarleem hebben wij een uitgebreide website gerealiseerd. De website staat centraal voor het laatste nieuws, de nieuwste projecten en alle andere handige informatie voor de bewoners uit de wijk.

De Wijkraad Molenwijk is een groep actieve vrijwilligers. Ze leveren een bijdrage aan het behartigen van de belangen van de wijk. Hun doel: een mooie, leefbare en levendige wijk.

Meubelstoffeerderij BOS

Website

Voor Meubelstoffeerderij BOS hebben wij onder andere een website gerealiseerd. De website heeft een nieuw modern design gekregen, die geheel aansluit bij de stijl van het bedrijf.

Een tweede leven voor jouw meubilair? Dan ben je bij meubelstoffeerderij Bos aan het juiste adres. Liefde voor het vak, het leveren van kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Al het werk wordt verricht met volledige toewijding en met hart voor het meubilair.

-->

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag het ons, we helpen je graag!

Over ons

FRESH-DEV: Jouw internet & media partner! Al onze online oplossingen worden op maat geleverd. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren, optimaliseren en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook voor sociale media doeleinden kun je bij ons terecht. Kortom, alles voor jouw complete online plek en presentatie.

Sociale Media

Informatie