Over Ons

Wij zijn jouw online partners.

FRESH-DEV is jouw partner voor al je online oplossingen. Wij realiseren, optimaliseren en onderhouden met passie voor het vak de best mogelijke websites voor heel ondernemend Nederland.

Davey van Putten
Co-Founder en Front-End Designer
Jesse Lafeber
Co-Founder en Back-End Developer

Meer resultaat voor jouw bedrijf.

Wij helpen ondernemers in Nederland om effectief online zaken te doen.
Elke dag zijn wij hiermee bezig. Voor jouw bedrijf.

Kom met ons in contact

Een fijne, persoonlijke samenwerking.

We betrekken onze klanten zoveel mogelijk bij elk project dat we samen aan gaan. We overleggen de keuzes en we hebben vele test momenten. Ook na de oplevering staan we voor je klaar, met onze uitgebreide nazorg.

01Kennismaking

We leren jou en je bedrijf graag kennen. Samen met jou kijken we naar je concurrentie, doelgroep en doelen. Al je wensen worden uitgebreid besproken, waarna wij ons plan op gaan stellen.

02Ontwikkeling

Tijdens de uitvoering van het project word je zoveel mogelijk betrokken bij de voortgang, keuzes en opties. Hierdoor realiseren wij een product waar wij allebei 100% tevreden over zijn.

03Oplevering & Nazorg

Bij de oplevering van het project plaatsen wij het product online. Ook kunnen wij voor jou de domeinnaam, webhosting en e-mail of Google optimalisaties regelen.

Betrokken bij ondernemers.

Vanaf het begin zoeken wij naar de perfecte balans tussen wens en oplossing. Wij helpen jouw bedrijf online naar een hoger niveau, door continu pro-actief met je mee te denken over de best mogelijke oplossingen.

Kom met ons in contact

Partners & samenwerkingen.

Dit zijn de actieve samenwerkingen met onze grote partners.

Interly

In samenwerking met Interly realiseren wij sterke, seo-proof websites. Hierbij bundelen wij onze sterkste kanten; waar wij van FRESH-DEV de technische kant oppakken, levert Interly grote meerwaarde met hun krachten in online marketing. Hiermee leveren wij onze klanten enkel de best mogelijke websites, die niet alleen functioneel en grafisch goed in elkaar zitten, maar ook nog eens online goed gevonden gaan worden. Samen helpen wij jouw bedrijf online naar het volgende niveau.

Bekijk website

ROCvA MBO College Amstelland

In samenwerking met het ROCvA MBO College Amstelland verzorgen wij namens FRESH-DEV speciale projectlessen bij de mbo-opleiding "Applicatie Ontwikkelaar". Opdrachten van onze opdrachtgevers worden met deze lessen aangeboden als projectmateriaal, waarbij de studenten op hoog niveau kunnen werken aan opdrachten voor echte klanten.

Bekijk interview

Your International

Onze partners van het bedrijf Your International bieden onze klanten de beste media-teksten. De professionele tekstschrijvers van het bedrijf zijn helemaal thuis in het leveren van maatwerk teksten, waaronder uitgebreide vertalingen en oplossingen voor copywriting. Door middel van persoonlijk contact en wereldwijde connecties leveren zij uitstekend maatwerk.

Bekijk website

Monac Media

Onze partners van het bedrijf Monac Media bieden onze klanten de mooiste grafische producten. Zij zijn gespecialiseerd in het bedenken en leveren van de best mogelijke oplossingen voor onder andere drukwerk, multimedia, fotografie en marketing. Het professionele werk op maat wordt altijd verzorgd met een transparante en persoonlijke samenwerking door hun hoge standaard voor klanttevredenheid.

Bekijk website

Klaar om jouw project te starten?

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen. We horen graag van je!

Contact opnemen