White label development

Met onze white label development diensten heb je Fresh-Dev tot je beschikking tot jouw in-house development team, waarbij werkzaamheden worden uitgevoerd onder de vlag en naam van jouw bedrijf. Je hebt zelf geen developers en/of de kennis van webdevelopment nodig; wij ontzorgen je van A tot Z. Onze developers voorzien je van gedegen advies en leveren werk op maat.

Bij Fresh-Dev bieden we white label development diensten aan voor andere marketingbureau’s en organisaties. Door onze kennis en ervaring kunnen we maatwerk ontwikkelen en aanpassingen verrichten aan bestaande websites, webshops en webapplicaties, en kunnen we ook software koppelingen schrijven. Onze diensten worden nauwkeurig afgestemd worden op jouw organisatie, waardoor je met ons een eigen development team in huis hebt.

Onze white label diensten

Met Fresh-Dev heb je een eigen development team in huis, waarmee je je websites, webshops en webapplicaties kunt laten (door)ontwikkelen. Onze diensten zijn afgestemd op jouw organisatie, waardoor je precies krijgt wat je nodig hebt voor je project/klant. Daarnaast hanteren we transparante tarieven, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Als je met ons werkt kun je leunen op onze kennis en ervaring, waardoor je met het ontwikkelen van je websites tijd en geld bespaart.

Lees verder op deze pagina voor meer informatie over onze white label ontwikkeling en hoe dit jouw bureau ten goede kan komen.

Wat houdt white label development in?

Voor wie is white label development bedoelt?

Welke diensten kunnen worden geleverd?

Is het hebben van technische kennis vereist?

Hoe verloopt de communicatie met de eindklant?

Wordt er ook support geboden?

Een compleet team van adviseurs en developers, onder jouw vlag, afgestemd op de wens van jouw klant.

De platformen waar wij bekend mee zijn

Ons development team is extreem flexibel. Door de vele uiteenlopende opdrachten zijn wij bekend met vele platformen en kunnen wij een gerichte oplossing bieden voor elke vraag.

Samenwerken als één partij richting jouw opdrachtgever

Met onze white-label development diensten komen er een aantal kenmerken kijken. We zijn gespecialiseerd in maatwerk ontwikkeling van websites en applicaties, en kunnen met elke software koppelingen schrijven. Daarnaast zijn onze diensten naadloos aan te passen op de specificaties van jouw organisatie. We gaan ook altijd uit van een vaste prijs of vast aantal uren, waarmee je geen verrassingen krijgt.

Meerdere bedrijven gingen je voor, welke wij volgens discrete afspraken niet zullen noemen. We zien onszelf als een aanvulling van het team van jouw organisatie, vanwaaruit we ook zullen communiceren en handelen richting de opdrachtgevers.

Laten we de mogelijkheden bespreken!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden op het gebied van white label development voor jouw marketingbureau? Neem dan contact met ons op!

Laat ons je bellen

Neem je liever zelf contact met ons op?