Websites en Webshops

Het uitdenken, ontwerpen en programmeren van maatwerk websites, webshops en (web)applicaties zijn voor ons dagelijkse kost. Of je nou op zoek bent naar het laten maken van een informatieve website of een uitgebreide webshop met de mooiste functionaliteiten, bij ons ben je bij het juiste adres. Ons team van getalenteerde slimme koppen weten hun weg te vinden in elke uitdaging.

Fresh-Dev case - Qnautic Tenders & Yachts

Programmeerwerk afgestemd op jouw behoeften

Van nature zijn wij rasechte ontwikkelaars. Zonder plug en play systemen, maar met het “echte” werk zoals wij het noemen. Hierdoor is onze basis met kennis een stuk groter om goed te kunnen bepalen wat het plan van jouw nieuwe website, webshop of platform zal worden. We werken in de meeste gevallen met WordPress, waarin wij onze eigen ideeën en technieken hebben verwerkt zodat het nóg sneller, veiliger en een stuk gebruiksvriendelijker is.

Ons team is altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken

Met passie voor het vak zijn onze UX/UI designers en developers op de hoogte van de laatste trends en technieken. Dit zodat we niets minder dan de beste kwaliteit en resultaten kunnen leveren aan onze opdrachtgevers.

Naast het WordPress systeem hebben onze developers ruime ervaring met andere web systemen en technieken zoals Magento, Shopify en Laravel. En met maandelijks inspiratie momenten binnen ons team checken we de laatste trends en bespreken we nieuwe manieren van ontwerpen en programmeren. Zo zorgen wij ervoor dat elk project met de nieuwste versies en meest geoptimaliseerde en efficiënte codes kan worden opgeleverd.

Koppelingen zorgen voor oplossingen

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Met deze instelling hebben wij al meerdere koppelingen met bekende systemen en platformen mogen realiseren. We kunnen het zo gek niet bedenken, maar in deze tijd is alles mogelijk. Van een synchronisatie van je webshop met je boekhoudsysteem tot offline conversies in de winkel meetbaar maken en online gebruiken; bij ons ben je bij het juiste adres voor maatwerk software en web koppelingen.

Fresh-Dev case - Superhond & Turbokat

Ook maatwerk development mogelijk

Maatwerk bij Fresh-Dev betekent aandacht, samen goed bespreken waar de wensen liggen en erachter komen wat daadwerkelijk de hulpvraag is. Zo kunnen onze developers goed inschatten voor welk systeem er gekozen moet worden.

Wanneer alle wensen in kaart zijn gebracht door middel van een digitale strategie werken we een ontwerp op maat uit, waarna we de nieuwe techniek daadwerkelijk gaan programmeren. Je krijgt een vast aanspreekpunt vanuit ons team aangeleverd, die je gedurende het project zal voorzien van updates en proactief mee zal denken over de best passende oplossingen.

Klaar om een project te starten?

Dan horen we graag van je! We denken kosteloos met je mee over de best passende oplossing voor jouw bedrijf of organisatie. Neem gemakkelijk contact met ons op via het formulier, of geef ons een belletje op 020 – 261 64 21.