Websites.

Mobielvriendelijk & Afgestemd op jouw doelen.

Compleet pakket.

Jouw website.

Wij zien een website als het online visitekaartje van een bedrijf. Daarom mag jouw website stralen, zoals jouw bedrijf zelf. En daar helpen wij je graag bij; met een website van FRESH-DEV presenteer je jouw bedrijf perfect online.

Met onze geavanceerde en meest nieuwste technieken zal de website modern aanvoelen. De mogelijkheden qua functionaliteiten zijn eindeloos. Jouw website is bij ons geheel klaar voor de toekomst!

Maatwerk.

Naast het feit dat onze websites er onwijs mooi uit zien, zijn ze ook uiteraard 100% mobielvriendelijk. We maken gebruik van de nieuwste trends en technieken qua design. En dit alles compleet afgestemd op jouw huisstijl; we realiseren een ontwerp op maat. We verwerken je logo, kleuren, lettertypes en meer. Geen kopieer-plak werk, maar echt maatwerk.

Online vindbaarheid.

  • Technische SEO instellingen
  • Google Analytics voor real-time statistieken
  • Maandelijkse Marketing & Optimalisaties


Complete websites.

Prachting ontwerp

Mobielvriendelijk

Doelgericht

Goede online vindbaarheid

Uitgebreide functionaliteiten

(Contact) formulieren

Zelf bijhouden

Sociale media integratie

Webshop

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag het ons, we helpen je graag!

Over ons

FRESH-DEV: Jouw internet & media partner! Al onze online oplossingen worden op maat geleverd. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren, optimaliseren en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook voor sociale media doeleinden kun je bij ons terecht. Kortom, alles voor jouw complete online plek en presentatie.

Sociale Media

Informatie