Krachtige websites

Een website laten bouwen bij FRESH-DEV: volledig op maat, en gemakkelijk bij te werken en te onderhouden in het WordPress CMS.

Volledig maatwerk

Al onze websites worden geheel op maat gerealiseerd. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste en efficientste technieken op het gebied van design en ontwikkeling.

Vele functionaliteiten

Van blogpagina’s tot webshops: alles is mogelijk voor jouw nieuwe website. Ook na de lancering van jouw nieuwe website is het altijd mogelijk deze uit te breiden met nieuwe opties en elementen.

 

Eenvoudig in beheer

Ons unieke blokken-systeem binnen WordPress biedt jou alle vrijheid om een ongelimiteerd aantal pagina variaties te maken. Alle blokken worden op maat gemaakt, in de stijl van jouw branding en website, welke met jouw content op te vullen zijn.

Website NOZEM FILMS

Klaar voor de toekomst

Een website als het online visitekaartje van een bedrijf. Daarom mag jouw website stralen, zoals jouw bedrijf zelf. En daar helpen wij je graag bij; met een website van FRESH-DEV presenteer jij jouw bedrijf perfect online.

Met onze geavanceerde en meest nieuwste technieken zal de website modern aanvoelen. De mogelijkheden qua functionaliteiten zijn eindeloos. En het mooiste van alles is dat jij zelf aan de slag kunt gaan met nieuwe pagina’s, uitgelichte acties, nieuwsberichten en meer. Jouw website is bij ons geheel klaar voor de toekomst!

Ik wil zo'n website!

Goed gevonden worden op Google

Goed gevonden worden op Google is afhankelijk van vele factoren, waaronder de website techniek en steengoede content. En ook daarmee helpen we je graag. Een website van FRESH-DEV heeft de juiste techniek om zo optimaal mogelijk te worden gevonden op Google. Dit in combinatie met onze website teksten op maat legt een krachtige basis om blijvend goed gevonden te worden.

Ook goed gevonden worden op Google? Onze SEO specialisten adviseren je graag!

Let's get in touch!
Website DD Customs - Dani Dijkman

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden voor jouw nieuwe website zijn eindeloos. Met alle specialisten in ons team hebben we alle kennis in huis voor het leveren van krachtige websites. Van strategie tot ontwikkeling en content creatie. Denk hierbij aan:

  • Doordachte website strategie;
  • Responsive design, perfect voor pc, tablet en smartphone;
  • Uitgebreide website statistieken;
  • Google Maps locatiekaart;
  • Meertaligheid functionaliteit;
  • Koppelingen met sociale media accounts;
  • Webshop-module met veilige betalingen via iDeal;
  • WordPress CMS met uitgebreid paginabeheer;
  • Zelf in te richten formulieren;
  • Website teksten voor (SEO-)pagina’s, producten en blogs

Doordachte, conversiegerichte websites

Onze ontwerpers en ontwikkelaars realiseren jouw website met oog voor detail. Door middel van een goed doordachte strategie, een ontwerp dat aansluit bij de branding van jouw bedrijf en techniek van hoge kwaliteit bereiken we de doelen van jouw website.

Wat jouw website doel ook is, met onze maatwerk websites behalen we het. Wij maken dan ook geen gebruik van gekochte website thema’s en drag-and-drop software, maar realiseren het geheel zelf. Hierdoor creëren we een unieke website voor jouw bedrijf, welke tot op de pixel nauwkeurig wordt ontworpen en gebouwd.

Let's get in touch!

Uitgelichte cases

Een greep uit onze opgeleverde websites.

Een krachtige website voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen. We adviseren je graag (geheel kosteloos) voor daadkrachtige oplossingen voor jouw bedrijf. Hiervoor hebben wij een paar gegevens van je nodig, zodat wij contact met je op kunnen nemen!