Krachtige websites

Een website laten bouwen bij FRESH-DEV: volledig op maat, en gemakkelijk bij te werken en te onderhouden in het WordPress CMS.

Volledig maatwerk

Al onze websites worden geheel op maat gerealiseerd. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste en efficientste technieken op het gebied van design en ontwikkeling.

Vele functionaliteiten

Van blogpagina’s tot webshops: alles is mogelijk voor jouw nieuwe website. Ook na de lancering van jouw nieuwe website is het altijd mogelijk deze uit te breiden met nieuwe opties en elementen.

 

Eenvoudig in beheer

Ons unieke blokken-systeem binnen WordPress biedt jou alle vrijheid om een ongelimiteerd aantal pagina variaties te maken. Alle blokken worden op maat gemaakt, in de stijl van jouw branding en website, welke met jouw content op te vullen zijn.

Website NOZEM FILMS

Goed gevonden worden op Google

Goed gevonden worden op Google is afhankelijk van vele factoren, waaronder de website techniek en steengoede content. En ook daarmee helpen we je graag. Een website van FRESH-DEV heeft de juiste techniek om zo optimaal mogelijk te worden gevonden op Google. Dit in combinatie met onze website teksten op maat legt een krachtige basis om blijvend goed gevonden te worden.

Ook goed gevonden worden op Google? Onze SEO specialisten adviseren je graag!

Ik wil zo'n website!

Doordachte, conversiegerichte websites

Onze ontwerpers en ontwikkelaars realiseren jouw website met oog voor detail. Door middel van een goed doordachte strategie, een ontwerp dat aansluit bij de branding van jouw bedrijf en techniek van hoge kwaliteit bereiken we de doelen van jouw website.

Wat jouw website doel ook is, met onze maatwerk websites behalen we het. Wij maken dan ook geen gebruik van gekochte website thema’s en drag-and-drop software, maar realiseren het geheel zelf. Hierdoor creëren we een unieke website voor jouw bedrijf, welke tot op de pixel nauwkeurig wordt ontworpen en gebouwd.

Let's get in touch!

Wat kun je verwachten?

De mogelijkheden voor jouw nieuwe website zijn eindeloos. Met alle specialisten in ons team hebben we alle kennis in huis voor het leveren van krachtige websites. Van strategie tot ontwikkeling en content creatie. Denk hierbij aan:

Doordachte website strategie

We werken de strategie van de website uit, wat de bodem legt voor het design en de functionaliteiten. Samen met jou stellen we de doelen vast, en bespreken we hoe we deze zullen gaan bereiken.

Responsive design

Vanzelfsprekend zijn al onze websites ook geheel mobielvriendelijk, waardoor ze op elk apparaat perfect worden weergegeven.

WordPress CMS

We leveren een gebruiksvriendelijk, maatwerk CMS, waarmee je zelf gemakkelijk aan de slag kunt gaan met het aanmaken en bewerken van pagina’s.

Online marketing

We helpen je bij het opzetten van sociale media- en Googlecampagnes. Adverteren met de juiste targets voor meer omzet!

Sociale media integratie

Integreer zeer eenvoudig jouw sociale media kanalen, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn.

Meertaligheid functionaliteit

Handel je internationaal? We’ve got your back. Met onze meertaligheid functionaliteit bied je jouw website in de gewenste talen aan.

Webshop-module

Onze Webshop-module biedt je vele mogelijkheden voor jouw online winkel. Met o.a. veilige betalingen via iDeal en een product management tool.

Website teksten

Professionele website teksten voor een betere vindbaarheid, en nog belangrijker: de leesbaarheid. Zodat de websitebezoekers converteren.

Website statistieken

Meten is weten! Binnen ons custom CMS tonen we je interessante data over jouw website(bezoekers), gekoppeld aan de diensten van Google.

Uitgelichte cases

Een greep uit onze opgeleverde websites.

Ik wil zo’n website!

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen.