Optimalisaties.

Word goed gevonden op Google.

Compleet pakket.

Conversie

Krijg meer relevante bezoekers en klanten naar je website.

Technisch SEO

We zorgen voor de beste website-structuur op de achtergrond.

Maatwerk

Uitgebreide optimalisaties afgestemd op jouw bedrijf en doel.

Online vindbaarheid.

De meeste mensen zoeken eerst op het internet voordat ze een product of dienst aanschaffen. Het grootste deel daarvan bekijkt bij Google alleen de eerste pagina met zoekresultaten.

Het is daarom dan ook van belang dat jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnt. Met zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorg je ervoor dat je website beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Het goed online vindbaar zijn, dus ook op Google, is van vele verschillende factoren afhankelijk. Wij van FRESH-DEV helpen je graag om oplossingen, afgestemd op jouw bedrijf en doel, aan te bieden. Bij ons ben je verzekerd van het complete totaalplaatje wat betreft website- en Google optimalisaties.

De beste optimalisaties.

Goede content

Technische SEO

Meer bezoekers

Google Mijn Bedrijf

Sociale Media

Uitgebreide nazorg

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag het ons, we helpen je graag!

Over ons

FRESH-DEV: Jouw internet & media partner! Al onze online oplossingen worden op maat geleverd. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren, optimaliseren en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook voor sociale media doeleinden kun je bij ons terecht. Kortom, alles voor jouw complete online plek en presentatie.

Sociale Media

Informatie