Online marketing & advertising

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de online marketing van jouw bedrijf. Als aanvulling op je eigen in-house marketing team of geheel uitbesteden; met onze persoonlijke aanpak en proactieve houding behalen we samen je gewenste doelen.

Van website optimalisaties voor Google (SEO) tot het adverteren op sociale media, en van e-mailmarketing tot het adverteren op Google; ons team van online marketeers hebben alle disciplines in huis.

Onze online marketing oplossingen

Een greep van de mogelijkheden

Beter gevonden worden op Google met SEO

Structureel meer website bezoekers ontvangen via Google door middel van SEO. We leveren goede website content, optimaliseren de techniek van je website en bouwen aan autoriteit.

Conversie gerichte e-mailmarketing

Informeer je netwerk of bereik meer potentiële kopers op je webshop met conversie gerichte e-mailmarketing. Gekoppeld aan je website of webshop, en ingericht op het behalen van resultaat.

Online adverteren op Google (SEA)

Doelgerichte campagnes en advertenties op Google, afgestemd op de gewenste doelstellingen en KPI’s. Zorg dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google Zoeken en Maps op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou.

Online adverteren op sociale media

Doelgerichte campagnes en advertenties op sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, LinkedIn en Pinterest. Vergroot je naamsbekendheid, het aantal volgers, of werk gestructureerd aan het behalen van meer verkoop op je webshop.

Fresh-Dev case - Bloomgift

Oplossingen op maat met een digitale strategie

We starten altijd met het uitwerken van een digitale strategie op maat. Dit bestaat uit een uitgebreide onboarding waarbij we met elkaar de huidige situatie van je bedrijf in kaart brengen, doelstellingen bespreken en vervolgens een marketingplan op maat uit gaan werken. Het is zowel mogelijk om met specifieke kanalen aan de slag te gaan als met een growth marketing aanpak.

Online marketing en advertising op basis van data

Door middel van data kunnen stellen we vervolgens de campagnes en advertenties bij voor een beter resultaat. Hiervoor regelen we onze software zó in dat alle data wordt verzameld van elk kanaal, van website tot sociaal media account.

Onze online specialisten weten hoe ze met data om moeten gaan, waarmee ze de online marketing werkzaamheden, de campagnes en advertenties af kunnen stemmen op basis van de data die we verzamelen. Hiermee behalen we het hoogst haalbare rendement.

Al deze data maken we inzichtelijk in een overzichtelijk dashboard, welke je op elk moment van de dag kunt bekijken. Hiermee kun je live zien hoe de campagnes presteren vanuit de werkzaamheden die we verrichten. Volledig transparant.

Een team van online marketing specialisten

Binnen ons team van specialisten hebben onze online marketeers elk hun eigen vakgebied, waarmee we op vele kanalen je van dienst kunnen zijn. Zo kunnen we campagnes voor je uitdenken, inrichten en optimaliseren op onder andere Google, YouTube, Facebook, Instagram en TikTok. Ook voor website optimalisaties voor Google (SEO) en e-mailmarketing campagnes kun je bij ons terecht.

We hebben ruime ervaring met online adverteren, en hebben vele ondernemers al mogen helpen. Van horecazaken tot ICT-bedrijven, en van webshops tot bekende boot merken.

Gericht groeien met de growth marketing werkwijze

Voor ondernemers die gericht willen groeien met hun bedrijf bieden we growth marketing aan. Dit is een werkwijze waarbij we aan de hand van een uitgebreide onboarding, het uitvoeren van tests, en het inzetten van verschillende kanalen gaan werken naar de meest efficiënte manier van groeien.

Door verschillende kanalen in te zetten, meerdere campagnes te draaien, en veel data te gaan verzamelen werken we richting dé manier om het meeste bereik en resultaat te kunnen gaan genereren. Door te gaan split-testen, per kanaal en met verschillende types berichten en advertenties, kunnen we gaan werken aan het behalen van het hoogst haalbare rendement.

Onze data tools

Met tools zoals Google Analytics en Channable kunnen wij bijvoorbeeld producten nog meer onder de aandacht brengen op elk mogelijk platoform.

Een doelgerichte aanpak en een persoonlijke samenwerking

We gaan doelgericht te werk, waarbij we de verschillende campagnes en advertenties structureel monitoren, analyseren en optimaliseren. Elke maand hebben we samen met onze opdrachtgevers een vast moment, in de vorm van een (online) meeting, waarbij we alle data, optimalisatie mogelijkheden en vervolgstappen gezamenlijk afstemmen. Dus geen nietszeggend PDF-bestand in je mailbox, maar structurele persoonlijke sessies met één van onze specialisten.

Benieuwd naar jouw online groeikansen?

Mooi! Maak dan direct gebruik van onze gratis strategie sessie, waarbij één van onze digitale strategen live met je meekijkt naar jouw online groeikansen. Geheel vrijblijvend.