Digitale strategie

Wij helpen bedrijven met het behalen van doelstellingen op het gebied van online, door middel van een doordachte digitale strategie op maat. Hierbij gaan we doelgericht te werk, aan de hand van concrete doelstellingen en KPI’s.

Online onderzoek en analyse

Bij digitale strategie op maat beginnen we met uit het uitvoeren van analyses en onderzoek, waarna we een marketingplan op gaan stellen. We brengen de belangrijkste zaken in beeld van je doelgroep, concurrenten, USP’s, en online kanalen zoals de website en sociale media profielen.

Gestructureerd te werk door middel van een marketingplan op maat

Op basis van deze zaken stellen we verbeter- en actiepunten op, zodat het fundament van de website en de sociale media kanalen zo efficiënt mogelijk zijn ingericht. Op deze manier kunnen we de bezoekers, wanneer ze eenmaal binnenkomen op de kanalen, overtuigen en laten converteren. Wanneer een bezoeker een gewenste actie uitvoert noemen we dit een conversie, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een bestelling op een webshop.

Vervolgens werken we in het marketingplan zogeheten funnels uit. In deze funnels werken we uit hoe we de potentiële doelgroep kunnen gaan bereiken en hoe we ze gaan laten converteren tot betalende klant. Hierbij nemen we verschillende kanalen mee, zoals online adverteren en e-mailmarketing.

Benieuwd naar jouw online groeikansen?

Mooi! Maak dan direct gebruik van onze gratis strategie sessie, waarbij één van onze digitale strategen live met je meekijkt naar jouw online groeikansen. Geheel vrijblijvend.

Laat ons je bellen

Neem je liever zelf contact met ons op?