DIONLUIJTEN.NL

ProjectRealisatie maatwerk website
BrancheMotion Graphic Design
OpleveringApril 2020
Website DIONLUIJTEN.NL

Dion Luijten

DION LUIJTEN is een creatief animatiebureau in Amsterdam. Eigenaar Dion Luijten is ruim vijf jaar actief als zzp’er en creëert eigentijdse en doeltreffende animaties om complexe onderwerpen begrijpelijk te maken.

“Tekenen en creatief bezig zijn is altijd een uitlaatklep voor mij geweest. Hier kom ik volledig mee tot rust. Ik ben opgegroeid met een schilderende moeder en een vader die werkte in de een drukkerij. Potlood en papier was dus altijd binnen handbereik en hier maakte ik dan ook dagelijks gebruik van!”

Maatwerk website

Voor Dion Luijten hebben we een maatwerk website mogen realiseren, waarin zijn werkproces en cases centraal staan. Het gehele website design is op maat gerealiseerd. Gezien zijn werk en diensten hebben we vele animaties ingebouwd, waardoor de website een verlengstuk van zijn branding is. Het CMS is zo ingericht, dat Dion zelf zeer eenvoudig pagina’s en cases kan bijwerken. Dit door middel van de custom backend die we voor ze hebben ingericht.

 

Meer weten over dit opgeleverde project? Check ons blogbericht NEW CASE: ‘Wij vinden het tof als klanten betrokken willen zijn bij het proces’,  waar we dieper in gaan op deze case!

Bekijk de website