Onze cases

We laten je graag een aantal van onze opgeleverde projecten zien. Stuk voor stuk uniek en op maat, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: wij en onze opdrachtgevers zijn er onwijs trots op.

Onze succesvolle cases

Een selectie van cases waar wij en onze opdrachtgevers trots op zijn.

Fresh-Dev case - M&N Bodyfashion

M&N Bodyfashion

 • Online marketing
 • Realisatie website

We hebben voor M&N Bodyfashion een combinatie van een website en webshop gerealiseerd. Deze is gekoppeld aan het kassa systeem, welke live de orders doorzet en de voorraad synchroniseert met de winkel. Daarnaast werken we structureel aan het beter vindbaar maken van de website door middel van SEO.

Fresh-Dev case - Logitrade Logistic Systems

Logitrade Logistic Systems

 • Realisatie website

Voor Logitrade Logistic Systems hebben we een nieuwe website mogen realiseren, gericht op het informeren van haar website bezoekers. Dit hebben we aangevuld met laagdrempelige aanvraag-formulieren die het opvragen van informatie zeer toegankelijk en eenvoudig maken. De website is geheel meetbaar gemaakt waarbij we relevante informatie over de bezoekers kunnen achterhalen, welke ingezet worden op marketinggebied.

Fresh-Dev case - Superhond & Turbokat

Superhond & Turbokat

 • Online advertising
 • Online marketing
 • Realisatie website

In opdracht van MovieCompany hebben we een nieuwe website gerealiseerd voor hun nieuwste film “Superhond en Turbokat”. Daarnaast ondersteunen hun marketingteam op het gebied van online marketing en advertising voor het vergroten van de naamsbekendheid en het stimuleren van de ticketverkoop.

Fresh-Dev case - Qnautic Tenders & Yachts

Qnautic Tenders & Yachts

 • Online marketing
 • Realisatie website

Voor Qnautic hebben wij een nieuwe maatwerk website mogen realiseren, gericht op het uitlichten van de verschillende modellen jachten en boten. Het beeldmateriaal speelt hierin een grote rol, en is dan ook van perfecte kwaliteit. De beelden tezamen met een minimalistisch ontwerp stralen kwaliteit en luxe uit, precies wat bij Qnautic past.

Fresh-Dev case - Bloomgift

Bloomgift

 • Online advertising
 • Online marketing

Onze marketeers ondersteunen het marketingteam van Bloomgift, waarbij wij specialisten inzetten op het beheren van campagnes op Google (SEA), ondersteunen bij het uitdenken en lanceren van effectieve e-mailmarketing campagnes en de website continue beter vindbaar maken op Google (SEO).

Fresh-Dev case - United Essentials

United Essentials

 • Realisatie website

Met een hele fijne samenwerking hebben wij voor United Essentials een nieuwe maatwerk website gerealiseerd. Dit op basis van een uitgewerkte strategie, vanwaaruit we de website hebben ontworpen en ontwikkeld. De website is aangevuld met een koppeling waarbij gemakkelijk nieuwsbrieven verstuurd kunnen worden.

Benieuwd naar jouw online groeikansen?

Mooi! Maak dan direct gebruik van onze gratis strategie sessie, waarbij één van onze digitale strategen live met je meekijkt naar jouw online groeikansen. Geheel vrijblijvend.