FRESH-DEV biedt haar klanten iets bijzonders: alle facetten onder één dak, maar voor jou als klant slechts één aanspreekpunt. Met verschillende partners werken ze samen om nog meer mogelijkheden aan te kunnen bieden. Ook fijn voor jou als klant om dan te weten wie deze partners zijn. In de rubriek ’PARTNERSHIP’ ga ik dit voor jou uitzoeken!

Hoewel beeld tegenwoordig steeds belangrijk wordt op een website, is een steengoede tekst onmisbaar. Een website hoort professionaliteit uit te stralen en de teksten kunnen dit maken of kraken. Ongeveer twee jaar geleden merkte FRESH-DEV op dat ze deze toevoeging nog niet in huis hadden. Hoog tijd dus om opzoek te gaan naar een tekstschrijver! En zo kwamen ze uit bij Casper van CopyCollab.

De rol van Casper

Davey, Co-Founder van FRESH-DEV: “Wij vinden het tof om samen te werken met ondernemers en elkaar naar een hoger niveau te tillen. Wij hadden het op dat moment ook nodig, want we kregen steeds meer opdrachten waarbij vertalingen en teksten die goed vindbaar zijn op Google nodig waren. Belangrijk is dan dat het klikt. Toen we Casper uitnodigden klikte het al op het eerste moment. Er was niet alleen direct een zakelijke relatie ontstaan, maar ook een vriendschap. We konden met elkaar lachen en zaten op één lijn. Dan weet je dat het gaat werken.

Alles waar tekst bij komt kijken, daar wordt Casper ingeschakeld. Casper: “Copywriting, advertenties, website teksten, vertalingen. Daar zijn wij in gespecialiseerd! Vaak weten klanten niet waar ze moeten beginnen met het schrijven van een tekst, dus worden wij ingeschakeld door FRESH-DEV. Zodra de jongens van FRESH-DEV een website opleveren, vullen wij deze aan met sterke teksten, of vertalen we pagina’s om een groter, internationaler bereik te behalen.

Ondernemers die elkaar versterken

Zo’n samenwerking is erg waardevol, vinden zowel Davey als Casper. Klanten krijgen niet te maken met veel te veel verschillende lijntjes die ze moeten bijhouden om een website te kunnen krijgen: alles gaat via FRESH-DEV. Davey: “Casper versterkt ons, dankzij hem kunnen wij een veel beter product aanbieden aan klanten. Tekst moet je gewoon hebben op je website, het is onmisbaar. We vertrouwen elkaar blind en versterken elkaar in onze kwaliteiten.

Wij zijn de uitvoerende partij,” vertelt Casper. “U vraagt, wij draaien. En dat werkt gewoon. De jongens van FRESH-DEV werken precies zoals wij: flexibel en snelheid staat centraal. Samen kunnen we klanten het complete pakket aanbieden en vullen we elkaar aan. Tussen ons gaat het niet puur om business. Wij hebben echt een partnership.

Ook geïnteresseerd in een website met goede teksten? In een strategisch adviesgesprek bespreekt FRESH-DEV alle mogelijkheden voor jouw bedrijf en geeft persoonlijk advies. Maak hier vrijblijvend een afspraak.

Geschreven doorNienke van der Wal
Gepubliceerd op21 augustus 2020